strategix.dk

Publikationer

Gennem årene har jeg skrevet disse bøger, der alle kan downloades herunder.

Min seneste bog er en gratis e-bog med titlen "Hello Humans: I'm not a chatbot" (2021), som er skrevet på engelsk og består af 25 selvstændige essays, der sagtens kan læes individuelt men gør sig bedst som en helhed, idet bogen faktisk udgør en slags lærebog om kunstig intelligens (AI). Det er en temmelig alternativ og meget personlig lærebog med mange illustrationer og referencer til at debattere AI i det større perspektiv, der går videre end blot politisk regulering af fremtidens digitale teknologier.

Mine tidligere bøger er "Fremtiden er et mindset" med undertitlen "... samtaler om virkeligheden i den indre og ydre verdens repræsentation" (2019) samt "Digital dekonstruktion - signalement af et paradigme" (2015), som også begge er gratis e-bøger med sin egen side som introduktion. "På bølgelængde med fremtiden" (2004) er skrevet for Dansk Metal. "Time & Space" (2001) er en rapport om bredbånd skrevet for Brandts Venture. Ved at klikke på disse titler downloader du den fulde version af pdf-filer direkte. "Fra kaos til ny orden? - e-anything" (2000) er en tidlig lærebog til marketingfolk i begyndelsen af internettets æra, som er skrevet for Specialbladsforlaget i samarbejde med Dansk Markedsføringsforbund. "The Future is not Wireless" (2003) er en hvidbog om digital radio skrevet for DR. "Mennesker og teknologi" (2003) samt "Homo Sapiens Digitalis" (2004) er begge nogle tidlige versioner af fremtidsperspektivering og "Rapporten: Digitale Medier" (1998) er et resume af Nyhedsbrevet MediaWatch i perioden 1995-1998. Ved at klikke på disse titler downlaoder du et kort resume. Hvis du har lyst til at læse de fulde versioner, så send mig gerne en mail.

Jeg har tillige skrevet en hel del rapporter og analyser, som kan findes via  arkivet sammen med en del andre interessante links. 

Downloads

Hello Humans: I'm not a chatbot

Fremtiden er et mindset

Digital dekonstruktion

På bølgelængde med fremtiden

Time & Space

Mennesker og teknologi

Homo Sapiens Digitalis

Future radio is not wireless

Fra kaos til ny orden

Rapporten: Digitale medier